Bageri til salg
TIL SALG:
  • Erhvervslokaler med bolig
  • Bageri med bolig
  • Pizzaria med bolig
  • Slagter med bolig
  • Isbutik med bolig
  • Cafe med bolig
  • Cateringlokaler med bolig
  • Erhvervseventyr med bolig

Pris kun → kr. 1.000.000,-

Mange anvendelsesmuligheder og oplagt til fødevareindustri

Er mellem mæglere i en kort periode – derfor ekstra god pris


Beliggende i byen Aarup mellem Middelfart og Odense nær det fynske motorvejsnetværk. Ejendommen ligger på en rigtig god lokation lige midt på hovedgaden.

Ejendommen indbyder generelt til mange anvendelsesmuligheder, senest har denne været Aarups lokale bager. Ejendommen er derfor oplagt til fødevareindustri såsom; bageri, catering, pizzaria, fast food, isbutik, slagter eller lignende.

Aarup er en rigtig god handelsby med flere specialbutikker, der nyder godt af stærk opbakning fra lokalsamfundet.

Butikken ligger naturligvis lige ud til hovedgaden. Fra butikken er der nedgang til bageri/køkken og lager, hvor der de seneste år er foretaget flere forbedringer. Bag butikken er der også en lille gård med depotrum, dobbelt carport og en lille have.

Udover butik og bageri/køkken følger der også 145m2 privatbolig med i ejendommen. Boligen indeholder en 1. sal med køkken, kontor, stue, badeværelse og nedgang til bageriet og på 2. sal er der hele 3 værelser, der nemt kan laves om til 4, et toilet samt et opbevaringsværelse.

Boligen er således yderst velegnet til en familie og ligger da også tæt på både børnehave, skole, butikker, idrætscenter og togstation. Der er 20 min. til Odense med bil, bus eller tog.

Ejendommen fremstår i fornuftig vedligeholdelsesmæssig stand, hvor man har mulighed for at indrette sig med erhverv/butik i stueetagen og så bebo 1. samt 2. sal selv. Alternativt udleje den private del.

Køb med udlejning for øje kan også være en god ide for en investor. Både udlejning af den erhvervsmæssige del såvel som boligenheden.

Den samlede pris for butik, bageri/produktion/køkken og privatbolig er kun kr. 1.000.000,-

Vælger man at bo i privaten selv, er det således en rigtig god mulighed for at komme i gang som selvstændig til en lav husleje.

Sælger har været bagermester i byen i over 35 år og står gerne til rådighed som mentor i opstartsperioden.

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller ønsker en fremvisning.

butik

Adresse: Bredgade 33, 5560 Aarup

Telefon: 41 78 42 76 (Bjarne Aadal)

Email: ellisellis@post.tele.dk

MobilePay: Just kidding 🙂