Om Synlighedsbureauet

Online marketing kan være en væsentlig vækstfaktor for mange virksomheder, men også lidt af en labyrint at finde rundt i. Jeg kan hjælpe med at finde ud af, hvilke tråde du skal trække i og skabe den røde tråd i din online markedsføring.

Der er nemlig stor forskel på, hvor stort behovet er fra virksomhed til virksomhed. Rigtig mange har ikke behov for en fuldtids marketingmedarbejder. Derfor er det en god løsning at finde en fleksibel samarbejdspartner, der står til rådighed, når behovet opstår uanset om drejer sig om én eller tyve timer i måneden. Med Synlighedsbureauet opnår du præcis denne fleksibilitet. Uanset mængden af timer, om det er på faste tider eller de er spredt ud efter behov, vil alle kunder blive mødt med samme dedikation og grundighed.

Find vejen til den mest

effektive online markedsføring

i samarbejde med Synlighedsbureauet

Ole Kruse
Indehaver

Jeg har over tyve års erfaring inden for salg og marketing. Hovedfokus de seneste 15 år har været i online marketing universet. Jeg startede Synlighedsbureauet i 2016.

Fasen omkring behovsafstemning er meget vigtig for mig, og jeg er meget opmærksom på, at alle kunder er forskellige. For mig handler det ikke om at få så mange kunder som muligt, men så mange tilbagevendende kunder som muligt.

Altid samme kontaktperson

Der er kun mig i Synlighedsbureauet, så du kommer aldrig til at skifte mellem kontaktpersoner, som skal sættes ind i igangværende opgaver osv.

Lave driftsomkostninger

Synlighedsbureauet opererer med lave driftsomkostninger. Blandt andet på grund af hjemmekontor. Det afspejler sig i mine priser.

Ingen spildte minutter

Du betaler kun for den tid jeg bruger. Ingen oprundinger til halve og hele timer. Al arbejde på timepris foregår via stopursregistrering.

Totalleverandør

I Synlighedsbureauet ligger hovedekspertisen inden for online marketing, men jeg samarbejder med dygtige mennesker inden for programmering, udvikling og grafisk. Derfor kan jeg fungere som totalleverandør på marketing- og webområdet til gode konkurrencedygtige priser.

Kontakt

Telefon

22 82 44 35

E-mail

ole@synlighedsbureauet.dk

Adresse

Morbærvej 17
6600 Vejen